Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının türban taktığını görmek

Rüyada arkadaşının türban taktığını görmek

Rüyada arkadaşının türban taktığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kolaylığa kavuşacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının türban taktığını gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada arkadaşının türban taktığını görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin türban taktığını görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını türbanlı görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada türbanlı gelin olmak çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada türbana girmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz türban takmak yol kat edeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada başkasını türbanlı görmek insanlardan takdir toplayacağına, hayatının düzene gireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada türban çıkarmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments