Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbanı çıkarmak

Rüyada türbanı çıkarmak

Rüyada türbanı çıkarmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbanı çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin vereceği tepkilerden eminseniz, bir kez daha düşünmelisiniz.

Rüyada türbanı çıkarmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada türban çıkarmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada türbanı açmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına tabir olunur.

Rüyada türbanlı kadın görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi türban takmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada türbana girmek duygusallığın ön plana çıkacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı türban takmak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, anne baba duaları alınacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada türbana girdiğini görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments