Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbanlı gelinlik görmek

Rüyada türbanlı gelinlik görmek

Rüyada türbanlı gelinlik görmek elinin bollaşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada türbanlı gelinlik gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Rüyada türbanlı gelinlik giydiğini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına inanılır.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada türbanlı gelinlik görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada erkeği türbanlı görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini türbanlı görmek yüksek mevkilere getirileceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada türbana girmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, parasının ve makamının artacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına alamet eder.

Rüyada türbanı açmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kırgınların barışacağına, elinin sıkışacağına alamet eder.

Rüyada mavi türban görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments