Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbanlı gelin olmak

Rüyada türbanlı gelin olmak

Rüyada türbanlı gelin olmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, dinde bilginleşeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Rüyada türbanlı gelin olmak gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Rüyada türbanlı gelin görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rahat bir hayatı olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada türbanlı gelin olmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbanlı kadınlar görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini türbansız görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hem de çok üzüleceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalet eder.

Rüyada birini türbanlı görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada kızını türbanlı görmek parasız günler geçireceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işarettir.

Rüyada birinin türban taktığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada açık birini türbanlı görmek hayallerinin söneceğine, de zenginliğe kavuşacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments