Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbanlı olduğunu görmek

Rüyada türbanlı olduğunu görmek

Rüyada türbanlı olduğunu görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, icat yapacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok büyük adımlar atacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbanlı olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni gerçekler veya kanıtlar belli bir ilişkinin gidişatını farklılaştırabileceği için, önceden bazı tepkiler vermenizde fayda var.

Rüyada mavi türban görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada siyah türban görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada türbanlı birini görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hile ile mal elde etmeye alamet eder.

Rüyada yeşil türban takmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ekmeğinin artacağına işarettir.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini türbansız görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kötü yola sapmayacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbana girdiğini görmek kişinin isteklerine nail olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin türban taktığını görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments