Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbana girdiğini görmek

Rüyada türbana girdiğini görmek

Rüyada türbana girdiğini görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, yüksek diploma alacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbana girdiğini gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Rüyada türbana girdiğini görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada türbanlı kadınlar görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada yeşil türban görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalettir.

Rüyada türbanı çıkarmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz türban görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini türbanlı görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada erkeği türbanlı görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada açık birini türbanlı görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments