Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbanlı gelinlik giydiğini görmek

Rüyada türbanlı gelinlik giydiğini görmek

Rüyada türbanlı gelinlik giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Dedikodular doğru seçimler yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına inanılır.

Rüyada türbanlı gelinlik giydiğini görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada türbanlı gelinlik görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada türbanlı kadın görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz türban takmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı türban takmak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine tabir olunur.

Rüyada mavi türban takmak olumlu gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada beyaz türban görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments