Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah türban görmek

Rüyada siyah türban görmek

Rüyada siyah türban görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, zayıflayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, zararın telafi edileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada siyah türban gördüyseniz:

  • Hızlandırılmış bir olay devam eden bir projenin gidişatını ya da nakit akışınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada siyah türban görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalettir.

Rüyada türbanlı gelinlik görmek sıkıntı çekeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini türbansız görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada türbana girmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, borçlanılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz türban görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbanı çıkarmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına tabir olunur.

Rüyada türbanlı gelin olmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeği türbanlı görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments