Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini türbanlı görmek

Rüyada kendini türbanlı görmek

Rüyada kendini türbanlı görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini türbanlı gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada türban çıkarmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı türban takmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini türbansız görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi türban görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının türban taktığını görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil türban takmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, ticaretin açılacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşini türbanlı görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin türban taktığını görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments