Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüneller görmek

Rüyada tüneller görmek

Rüyada tüneller görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüneller gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Rüyada tünele girip çıkmak kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tren tüneli görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tünelin içinden geçmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, kulluk derecesinin artmasına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada korku tüneline görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada karanlık tünele girmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tünelde sıkışmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dar bir tünele girmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, inancının zayıflayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments