Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren tüneli görmek

Rüyada tren tüneli görmek

Rüyada tren tüneli görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, aile hayatına adım atılacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalet eder.

Rüyada tren tüneli gördüyseniz:

  • Zayıflayan iş veya arkadaşlıklar test ediliyor.

Rüyada tren tüneli görmek borçlarının azalacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada trenle tünelden geçmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada trenle tünele girmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardan tünel görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada korku tüneline görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret eder.

Rüyada dar bir tünele girmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada korku tüneline girmek kafasını toparlayamayacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada tünelde kaybolmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments