Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünele girip çıkmak

Rüyada tünele girip çıkmak

Rüyada tünele girip çıkmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tünele girip çıkmak gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Rüyada tünele girip çıkmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada metro tüneli görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada tünelde yürümek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir tünelden geçmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada arabayla tünele girmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işarettir.

Rüyada trenle tünele girmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet eder.

Rüyada tünelde kaybolmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tüneller görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments