Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünelde sıkışmak

Rüyada tünelde sıkışmak

Rüyada tünelde sıkışmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tünelde sıkışmak gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Rüyada tünelde sıkışmak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine yorulur.

Rüyada tünelde kaybolmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına rivayet eder.

Rüyada tünelde yürümek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerden kurtulmaya işarettir.

Rüyada korku tüneline girmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışıklı tünel görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına inanılır.

Rüyada korku tüneli görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar tünelden geçmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada tünelde koşmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments