Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korku tüneline görmek

Rüyada korku tüneline görmek

Rüyada korku tüneline görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, huzur ve saadet bulacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada korku tüneline gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada korku tüneline girmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada korku tüneli görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, vaaz ve nasihate, ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada korku tüneline görmek malının artacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine inanılır.

Rüyada tünel kazmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Rüyada tüneller görmek güzel günlerle tanışılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada trenle tünele girmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, dolandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir tünele girmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments