Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünele girdiğini görmek

Rüyada tünele girdiğini görmek

Rüyada tünele girdiğini görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tünele girdiğini gördüyseniz:

  • Unutmayın küçük egzersizler insanı her konuda rahatlatarak vücudun belli bir ahenge sahipolmasını sağlar.

Rüyada tünele girdiğini görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tünele girmek iş öğreneceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada korku tüneline görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada trenle tünelden geçmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada korku tüneli görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, maddi gücünün artacağına delalettir.

Rüyada tünel yapmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada ışıklı tünel görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kardan tünel görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments