Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardan tünel görmek

Rüyada kardan tünel görmek

Rüyada kardan tünel görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardan tünel gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Rüyada kardan tünel görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine inanılır.

Rüyada tünel görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada tünele girdiğini görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, onlara değer vereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada dar bir tünele girmek kazancının günbegün artacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada tünelde sıkışmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık tünelden geçmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kapalı tünel görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Rüyada trenle tünele girmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments