Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünel yapmak

Rüyada tünel yapmak

Rüyada tünel yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kalabalıktan uzak olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına alamet eder.

Rüyada tünel yapmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya olaylar dikkatinizi çekebilir.

Rüyada tünel yapmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet eder.

Rüyada trenle tünele girmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde tünel görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işarettir.

Rüyada tünelde sıkışmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada korku tüneline girmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünel açmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalettir.

Rüyada arabayla tünele girmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada tüneller görmek planlarının işe yarayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, aradaki buzları eriteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments