Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korku tüneli görmek

Rüyada korku tüneli görmek

Rüyada korku tüneli görmek borçlarını ödeyeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada korku tüneli gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Rüyada korku tüneline girmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işarettir.

Rüyada korku tüneli görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada korku tüneline görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada tünele girip çıkmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada karanlık tünele girmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tünelde sıkışmak işlerinin de rast gideceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada tren tüneli görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir tünele girmek daha fazla başarı kazanılacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments