Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde tünel görmek

Rüyada denizde tünel görmek

Rüyada denizde tünel görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde tünel gördüyseniz:

  • Her tür kınamadan kaçınmalısınız.

Rüyada denizde tünel görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada tünelde kaybolmak ayrılmış olanların kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada tünelden çıkamamak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada aydınlık tünel görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tünel yapmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık tünelden geçmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Rüyada tüneller görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, dertlerine derman bulacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına işaret eder.

Rüyada arabayla tünele girmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments