Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünelde görmek

Rüyada tünelde görmek

Rüyada tünelde görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sosyal konumunun değişeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada tünelde gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Rüyada kapalı tünel görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işarettir.

Rüyada korku tüneline girmek çok günah işleyeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işaret eder.

Rüyada trenle tünelden geçmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Rüyada tünelde görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Rüyada beyaz tünel görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine alamet eder.

Rüyada denizde tünel görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık tünel görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tren tüneli görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments