Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aydınlık tünel görmek

Rüyada aydınlık tünel görmek

Rüyada aydınlık tünel görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yeni kişilerle tanışacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aydınlık tünel gördüyseniz:

  • Yaratıcı önerileriniz ilerlemenizi sağlayacak.

Rüyada aydınlık tünel görmek hasret giderileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulur.

Rüyada karanlık tünel görmek zafer elde edileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulur.

Rüyada tünel görmek başarılarının hiçe sayılacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada trenle tünele girmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işaret eder.

Rüyada tren tüneli görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, ayrılanların birleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tünelde sıkışmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tünelden çıkamamak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işarettir.

Rüyada tünel yapmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emirhan

Rüyada tünelin içindeydim ve su üzerimden geciyord tünel aydinlikti