Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro tüneli görmek

Rüyada metro tüneli görmek

Rüyada metro tüneli görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada metro tüneli gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Rüyada metro tüneli görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tren metro görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada metro istasyonu görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalettir.

Rüyada kendini metroda görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada metro durağı görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada metro binmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada metrodan inmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada metroda olmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, haneye nifak gireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments