Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünel açmak

Rüyada tünel açmak

Rüyada tünel açmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, rakiplerini mağlup edeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tünel açmak gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlememeniz durumunda sunulan şeyleri veya teklifleri yanlış yorumlayabilirsiniz.

Rüyada tünel açmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tünelde kalmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalettir.

Rüyada korku tüneline girmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işarettir.

Rüyada arabayla tünele girmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına inanılır.

Rüyada denizde tünel görmek başarıya giden yollarını açacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada korku tüneline görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada tünelin içinden geçmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada tünelde sıkışmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments