Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünelden çıkamamak

Rüyada tünelden çıkamamak

Rüyada tünelden çıkamamak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, dış ticarete atılacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada tünelden çıkamamak gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Rüyada tüneller görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık tünel görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, sıkıntıya düşüreceğine alamet eder.

Rüyada trenle tünele girmek onları okula göndereceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada tünelde kalmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bereketin ve verimin olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada dar bir tünele girmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine işaret eder.

Rüyada tünelde görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tünel yapmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada tünelde kaybolmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments