Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenle tünele girmek

Rüyada trenle tünele girmek

Rüyada trenle tünele girmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada trenle tünele girmek gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Rüyada trenle tünele girmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işarettir.

Rüyada trenle tünelden geçmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tren tüneli görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tünele girmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret eder.

Rüyada korku tüneline girmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, örnek insan olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalettir.

Rüyada karanlık tünele girmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada arabayla tünele girmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, problemlerinin biteceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalettir.

Rüyada dar bir tünele girmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments