Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık tünel görmek

Rüyada karanlık tünel görmek

Rüyada karanlık tünel görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık tünel gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Rüyada karanlık tünele girmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık tünel görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Rüyada karanlık tünelden geçmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, oğlu evli ise boşanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık tünelde yürümek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işarettir.

Rüyada arabayla tünele girmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada tünel açmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada tünelde kalmak içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tünelde yürümek aydınlanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments