Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünelde kalmak

Rüyada tünelde kalmak

Rüyada tünelde kalmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tünelde kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Rüyada tünelde kalmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir tünele girmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada kapalı tünel görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına inanılır.

Rüyada tünele girmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, zor günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tünelde kaybolmak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, aile hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tünele girdiğini görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada trenle tünelden geçmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tünel geçmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments