Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünelde kaybolmak

Rüyada tünelde kaybolmak

Rüyada tünelde kaybolmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tünelde kaybolmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Rüyada tünelde kaybolmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, yanlış adımlar atacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada metro tüneli görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işaret eder.

Rüyada tünel geçmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada tren tüneli görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tünele girip çıkmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tünel kazmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada dar tünelden geçmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments