Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünel kazmak

Rüyada tünel kazmak

Rüyada tünel kazmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada tünel kazmak gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz dar boğazları kolaylıkla geçersiniz.

Rüyada tünel kazmak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, ağız tadına kavuşacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizde tünel görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Rüyada tünelin içinden geçmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Rüyada tünel görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir tünelden geçmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yarasını saracağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tünelden çıkamamak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına rivayet eder.

Rüyada tünelde sıkışmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, borçlarının çoğalacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada korku tüneline görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments