Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık tünelde yürümek

Rüyada karanlık tünelde yürümek

Rüyada karanlık tünelde yürümek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, hayırlı işlere girileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalettir.

Rüyada karanlık tünelde yürümek gördüyseniz:

  • Çok önemli görüşmelerden, önemli insanlarla birarada olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada karanlık tünelde yürümek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok farklı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık tünele girmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık tünel görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, kurulu düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada tünelde yürümek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada trenle tünelden geçmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hırpalanacağına rivayet eder.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, unvan sahibi olacağına, ölümcül hastalıklara işaret tabir olunur.

Rüyada tünel yapmak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments