Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünel görmek

Rüyada tünel görmek

Rüyada tünel görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, eğlenceli günler geçireceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tünel gördüyseniz:

  • Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık tünelde yürümek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tünelde koşmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tünel görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada tünele girdiğini görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada korku tüneli görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalettir.

Rüyada metro tüneli görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık tünelden geçmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tünel açmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, işinde verimsiz olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments