Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korku tüneline girmek

Rüyada korku tüneline girmek

Rüyada korku tüneline girmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada korku tüneline girmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda zıt fikirleri olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada korku tüneline girmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kazanılan paranın artacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada korku tüneline görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, para ve zaman ayıracağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korku tüneli görmek eskileri yâd edeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir tünele girmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada arabayla tünele girmek ters giden işlerin düzeleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalettir.

Rüyada trenle tünele girmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada tünele girmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına inanılır.

Rüyada karanlık tünele girmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments