Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tünelde koşmak

Rüyada tünelde koşmak

Rüyada tünelde koşmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, duygularının karşılık göreceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tünelde koşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Rüyada tünelde koşmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine inanılır.

Rüyada korku tüneli görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Rüyada tünelde görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tünelde sıkışmak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık tünel görmek sağlığının yerine geleceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tünele girmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada trenle tünelden geçmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, imkânlarını kaybedeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardan tünel görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments