Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının organını görmek

Rüyada babasının organını görmek

Rüyada babasının organını görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, ister istemez çok üzüleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine inanılır.

Rüyada babasının organını gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine katkıda bulunmak yerine kendi yaşamınızı geliştirmenize fayda sağlayacak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada baba organı görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada babanın organını görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada babasının organını görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet eder.

Rüyada babanın erkeklik organını görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Rüyada kadının erkek organı görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin organını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek durumun değişmesine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada erkek organını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments