Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba organı görmek

Rüyada baba organı görmek

Rüyada baba organı görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada baba organı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Rüyada babanın organını görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada baba organı görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın erkeklik organını görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada babasının organını görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, refah içinde yaşayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı erkek organı görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek zorlukların giderileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada kadını erkek organlı görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada erkek organı tutmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kötü günlerin biteceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments