Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın organını görmek

Rüyada babanın organını görmek

Rüyada babanın organını görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, işlerin düze çıkarılacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın organını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Rüyada babanın erkeklik organını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Rüyada babanın organını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada babasının organını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba organı görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalettir.

Rüyada kızda erkek organı görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının organını görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Rüyada koyunun iç organlarını görmek kazancının bol olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına rivayet eder.

Rüyada organ mafyası görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments