Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın erkeklik organını görmek

Rüyada babanın erkeklik organını görmek

Rüyada babanın erkeklik organını görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, kazancının daha da artacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın erkeklik organını gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada babanın erkeklik organını görmek zor günlerin sona ereceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba organı görmek günahtan temizlenmeye, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalettir.

Rüyada babanın organını görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının organını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada erkek organı tutmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının erkeklik organını görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine inanılır.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments