Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül etek görmek

Rüyada tül etek görmek

Rüyada tül etek görmek haneye nifak gireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tül etek gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Rüyada beyaz tül etek görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tül etek görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tül etek giymek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet eder.

Rüyada tül etek giymek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı tül perde görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına işarettir.

Rüyada mavi tül elbise görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada tül asmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz tül perde asmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, amaçlarını yerine getireceğine, her şeyin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments