Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül asmak

Rüyada tül asmak

Rüyada tül asmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, işlerin kapanacağına, bazı kayıplar olabileceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tül asmak gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Rüyada tül perde asmak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cama tül asmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada pencereye tül asmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz tül asmak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tül asmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada beyaz tül perde asmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tül etek giymek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi tül elbise görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments