Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül etek giymek

Rüyada tül etek giymek

Rüyada tül etek giymek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada tül etek giymek gördüyseniz:

  • Eğlenceye hazır olun.

Rüyada beyaz tül etek giymek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işarettir.

Rüyada tül etek giymek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, gönül gözünün açılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tül etek görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Rüyada tül etek görmek yeni iş kollarına girileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah tül elbise giymek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tüllü elbise giymek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, sorumlulukların azalacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yırtık tül çorap giymek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül çorap giymek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments