Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı tül perde görmek

Rüyada kırmızı tül perde görmek

Rüyada kırmızı tül perde görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, manevi olarak da yıpranacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı tül perde gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada kırmızı tül perde görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül perde aldığını görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık tül perde görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak sosyal çevrenin değiştirileceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tül perde yakmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kişinin muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tül perde kapatmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek konuşmaz olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada renkli tül perde görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments