Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tül etek giymek

Rüyada beyaz tül etek giymek

Rüyada beyaz tül etek giymek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rahatının da yerine geleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz tül etek giymek gördüyseniz:

  • Kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada beyaz tül etek giymek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada tül etek giymek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tül etek görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül elbise giymek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tüllü elbise giymek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sorunlarının da son bulacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tül çorap giymek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz uzun etek giymek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, yorulacağına yorulur.

Rüyada beyaz etek giydiğini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments