Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tül etek görmek

Rüyada beyaz tül etek görmek

Rüyada beyaz tül etek görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül etek gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz.

Rüyada beyaz tül etek görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, düşmanlarına da dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tül etek giymek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, karamsarlığa düşeceğine, dileklerin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada tül etek görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada tül etek giymek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına işarettir.

Rüyada beyaz tül elbise görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tül asmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tüllü elbise görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tül çorap görmek sevindirici haberler alınacağına, gelirinin de artmayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments