Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tül elbise görmek

Rüyada mavi tül elbise görmek

Rüyada mavi tül elbise görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ruhani önderlik yapacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rakiplerinin üzüleceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, içinin huzurla dolacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi tül elbise gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada mavi tül elbise görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mavi tül görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada mavi tül perde görmek statü atlayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada tül elbise giymek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı tül elbise görmek büyük paralara sahip olacağına, aradaki buzların eritileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tüllü elbise görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz tüllü elbise giymek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, önünü göremez olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tül elbise görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments