Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk sudan geçmek

Rüyada soğuk sudan geçmek

Rüyada soğuk sudan geçmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, günahlarından tövbe etmeye, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğuk sudan geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada soğuk sudan geçmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada akan sudan geçmek keyfinin olmayacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına yorulur.

Rüyada temiz sudan geçmek dedikoduya, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada arabayla sudan geçmek yapacağı o işi onaylamayacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada berrak sudan geçmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada durgun sudan geçmek maddi gücünü kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek manevi mutluluğu tadacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada atla sudan geçmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yaşananları unutturacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments