Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren metro görmek

Rüyada tren metro görmek

Rüyada tren metro görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, geçim derdi yaşayacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına işarettir.

Rüyada tren metro gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız sadece hayal seviyesinde kalabilir.

Rüyada tren metro görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, kişisel kavgaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada metro tren görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işarettir.

Rüyada metrodan inmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kendini metroda görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet eder.

Rüyada metro gitmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yüzünün kızaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Rüyada metro kazası görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada metroda olmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada metro istasyonu görmek borçların kısa sürede kapanacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments