Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro tren görmek

Rüyada metro tren görmek

Rüyada metro tren görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, çok mutsuz olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Rüyada metro tren gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Rüyada metro tren görmek güleceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tren metro görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, uzun sohbetler edeceğine işarettir.

Rüyada metro görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini metroda görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek işlerine verimin hâkim olacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada metro bileti almak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada metroya bindiğini görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada metrodan inmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments