Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metrodan inmek

Rüyada metrodan inmek

Rüyada metrodan inmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, makama ve rızka sahip olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada metrodan inmek gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi şeyi anlamak için zaman gerekiyor.

Rüyada metrodan inmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine yorulur.

Rüyada metroya bindiğini görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada metro istasyonunda beklemek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada metro durağı görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada metro istasyonu görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada metro gitmek her anlamda şifa bulmaya, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada metro binmek sorunlarına da çözümler bulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments