Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metro kazası görmek

Rüyada metro kazası görmek

Rüyada metro kazası görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada metro kazası gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada metro kazası görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada metro istasyonunda beklemek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada metro gitmek feraha ermeye, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine delalettir.

Rüyada metrobüse binmek başarılarının tadına varacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada metroyu kaçırdığını görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada metro tren görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına işarettir.

Rüyada metro inşaatı görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulur.

Rüyada metro görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments