Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini metroda görmek

Rüyada kendini metroda görmek

Rüyada kendini metroda görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, evi yoksa ev alacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini metroda gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size destek olabilir.

Rüyada metro istasyonunda beklemek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet eder.

Rüyada metroya bindiğini görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Rüyada metro kullanmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada metro istasyonu görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tren metro görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada metroda olmak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kısmetlerin artacağına delalettir.

Rüyada metroyu kaçırmak kırgınların barışacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına alamet eder.

Rüyada metroya binmek ibadete ağırlık verileceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments